O ANETI

Vidovita i moćna ANETA

Snagom koju joj je priroda dala pomaže i pomagala je mnogima, sve u službi Boga našeg oca. Darom vidovitosti kojom ju je obdario. Pomaže svima bez obzira na veru i veroispovest, jer jedan je Bog otac naš.

Uklonite i Vi sa Vas i Vašeg doma zlu kob i sreću, pozovite Vidovitu i moćnu Anetu,

Vidovita i moćna ANETA otvara svoja vrata za pomoć kod sporova i nesuglasica. Mir u kući i stabilnost njena su druga strana. Svaki spor može se rešiti uz njenu svesrdnu pomoć i zalaganje. Rešava porodične svađe i probleme i mir za sobom donosi u kuću.

Specijalne molitve i čini za mir, stabilnost, ljubav i finansije. Sve potkrepi moćnim amajlijama sa svetih mesta osveštanim.

Pomaže parovima i pojedincima da osete Božji dah u radost u vidu pokoljenja. Nema veće radosti u porodici od smeha i plača deteta. Majčina radost i sreća su svetinja za nju. Žena sa iskustvom dugogodišnjim u pripremama i pomoći svetinjama sa svetih mesta i moćnim molitvama i amajlijama osveštanim pomaže. Vidovita ANETA je uvek spremna da Vam pomogne u teškoj borbi sa porocima i zavisnošću.

Pomogla je mnogima, pomoćiće i Vama. Božja volja i pomoć uz njene moćne molitve učiniće čudo i spasiti Vas iz čeljusti poroka. Tešku borbu prolazi sa vama i ne ostavlja nikog na cedilu. Mnogi su joj zahvalni.

Viber WhatsApp +33774040034

  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now